Θεσσαλονίκης 68

Ωραιοκαστρο

Τηλέφωνο

2310 80 9265

Email

info@aplastics.gr

Χειρουργικές Επεμβάσεις Σώματος

Διορθώστε οποιαδήποτε ατέλεια με τον πιο ανώδυνο τρόπο

Χρειάζεστε τις υπηρεσίες μας;

Κοιλιοπλαστική

Η κατάλληλη εγχείρηση για να αποκτήσετε μια επίπεδη κοιλιά
Η κοιλιοπλαστική είναι μία επέμβαση που ενδείκνυται σε περιπτώσεις χαλάρωσης του δέρματος της κοιλίας, αρκετά συχνά ύστερα από μεγάλη απώλεια κιλών. Με την εγχείρηση αυτήν διορθώνεται και η διάσταση του κοιλιακού τοιχώματος που πολλές φορές συνυπάρχει. Η τομή είναι οριζόντια και μπορεί να κρυφτεί χαμηλά στη λεκάνη, ενώ σε λίγες περιπτώσεις είναι απαραίτητο να δημιουργηθεί και μία κάθετη.

Η διάρκεια της επέμβασης είναι 2,5 ώρες και διενεργείται με γενική αναισθησία με κινητοποίηση του ασθενούς ακόμα και την ίδια μέρα. Για την αποκατάσταση απαιτείται από τον ασθενή η χρήση ελάστικού πιεστικού ενδύματος για 3 μήνες. Ο πόνος ελέγχεται αποτελεσματικά με τα κατάλληλα παυσίπονα. Ενημερωθείτε με μία συμβουλευτική επίσκεψη στο ιατρείο μας για την τεχνική που ταιριάζει σε εσάς και το κόστος της επέμβασης.
Image

Βραχιονοπλαστική

Image
Η επέμβαση διαρκεί 1,5 ώρα και διενεργείται με γενική αναισθησία.
Αντίστοιχα με του μηρούς, υπάρχει και η σύσφιξη της περιοχής του βρραχίονα μετά από έντονη χαλάρωση. Η τομή εντοπίζεται κατά μήκος της έσω επιφάνειας του άνω άκρου και συνδυάζεται με λιποαναρρόφηση. Σε περιπτώσεις έντονης χαλάρωσης η τομή μπορεί να συνεχίζει και στα πλάγια του κορμού.

Η επέμβαση διαρκεί 1,5 ώρα και διενεργείται με γενική αναισθησία ενώ ο ασθενής πρέπει να φοράει μετεγχειρητικά πιεστικά ενδύματα. Ενημερωθείτε με μία συμβουλευτική επίσκεψη στο ιατρείο μας για την τεχνική που ταιριάζει σε εσάς και το κόστος της επέμβασης.

Μηροπλαστκή

Με την εγχείρηση αυτή διορθώνεται η οριζόντια και κάθετη χαλάρωση των μηρών.
Ενδείκνυται στην περιοχή των μηρών λόγω χαλάρωσης των ιστών. Η τομή μπορεί να κρυφτεί μεταξύ της ηβικής περιοχής και του μηρού όταν υπάρχει μόνο οριζόντια χαλάρωση αλλά υπάρχουν περιπτώσεις που χρειάζεται να γίνει και μία κάθετη τομή στην έσω περιοχή των μηρών όταν συνυπάρχει και κάθετη χαλάρωση. Η επέμβαση συνδυάζεται συνήθως με λιποαναρρόφηση, γίνεται με γενική αναισθησία και διαρκεί περίπου 1,5 ώρα με κινητοποίηση ακόμα και την ίδια μέρα.

Για την αποκατάσταση απαιτείται από τον ασθενή η χρήση πιεστικών ενδυμάτων για 3 μήνες. Ενημερωθείτε με μία συμβουλευτική επίσκεψη στο ιατρείο μας για την τεχνική που ταιριάζει σε εσάς και το κόστος της επέμβασης.
Image

Ονυχεκτομή - ονυχοπλαστική

Image
Η είσφρυση όνυχος ή ονυχοκρύπτωση είναι μία από τις πιο συχνές βλάβες – φλεγμονές των νυχιών
Όταν μπαίνει το νύχι στο δέρμα του δακτύλου, αναπτύσσεται οίδημα (πρήξιμο) και κοκκίωμα το οποίο εάν δεν αντιμετωπισθεί έγκαιρα και αποτελεσματικά, μπορεί να εξελιχθεί σε μόνιμη παραμόρφωση του νυχιού και σε ειδικές περιπτώσεις (π.χ. διαβητικοί), σε οστεομυελίτιδα ή ακόμη και σε ακρωτηριασμό του δακτύλου. Στην κλινική A Plastics εφαρμόζουμε μια θεραπεία με Laser, η οποία είναι ανώδυνη, σύντομη (διαρκεί 5-10 λεπτά), γίνεται με τοπική αναισθησία στο ιατρείο, χωρίς τομές και ράμματα και ο ασθενής αμέσως μετά επιστρέφει στο καθημερινό του πρόγραμμα

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας 2310 80 9265

Follow Us on instagram

Τηλεφωνο

2310 80 9265

follow us

Θα μας βρειτε

Θεσσαλονίκης 68,
Ωραιόκαστρο 570 13
Θεσσαλονίκη

Επικοινωνηστε

231 080 9265
info@aplastics.gr

ωραριο λειτουργιας

Δευτερά - Παρασκευή
09:00 - 21:00
Image