Θεσσαλονίκης 68

Ωραιοκαστρο

Τηλέφωνο

2310 80 9265

Email

info@aplastics.gr

Χειρουργικές Επεμβάσεις Προσώπου

Αντιμετωπίζουμε με την δέουσα προσοχή κάθε περίπτωση διαφορετικά

Χρειάζεστε τις υπηρεσίες μας;

Βλεφαροπλαστική

Η εγχείρηση μπορεί να διενεργηθεί και με τοπική αναισθησία
Υπάρχουν αρκετοί ασθενείς που παραπονούνται πως νιώθουν «βαριά» τα βλέφαρά τους και μειώνεται το οπτικό τους πεδίο. Αυτό μπορεί να οφείλεται είτε σε περίσσεια δέρματος είτε σε πραγματική πτώση του ανελκτήρα μυ του βλεφάρου. Οι αιτίες για την πτώση των βλεφάρων είναι διάφορες όμως η πιο συνήθισμένη είναι αυτή που επέρχεται με την πάροδο του χρόνου και της γήρανσης.

Συνέπεια αυτής είναι η εμφάνιση «κουρασμένων ματιών» με τη μείωση του οπτικού πεδίου και προπέτεια του λίπους πίσω από τα βλέφαρα. Με κατάλληλες τεχνικές αφαιρούμε την περίσσεια δέρματος και καθηλώνουμε το λίπος που εξέρχεται πίσω στη φυσιολογική ανατομική του θέση. Στην περίπτωση αληθούς πτώσης διορθώνεται και η ανεπάρκεια του μυός. Η τομή κρύβεται μέσα στις υπάρχουσες ρυτίδες των βλεφάρων ή και στην έσω επιφάνεια όταν αναφερόμαστε στα κάτω βλέφαρα. Μετεγχειρητικά το οίδημα υποχωρεί συνήθως μέσα στην πρώτη εβδομάδα και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες. Είναι επίσης σύνηθες να συνυπάρχει πτώση των όφρεων όπου μπορεί να διορθωθεί στον ίδιο χρόνο.
Image

Ωτοπλαστική

Image
Τα αφεστώτα ώτα αποτελούν μια συχνή δυσμορφία των αυτιών που μπορεί εύκολα να διορθωθεί από την ηλικία των 6 ετών με χειρουργική επέμβαση. Η επέμβαση μπορεί να πραγματοποιηθεί και με τοπική αναισθησία σε άτομα άνω των 15 ετών και η διάρκειά της είναι περίπου δύο ώρες. Η τομή είναι δυσδιάκριτη καθώς τοποθετείται πίσω από το αυτί του ασθενούς.

Ο ασθενής πρέπει να φοράει μετεγχειρητικά μια κορδέλα για τα μαλλιά για ένα μήνα ενώ το οίδημα υποχωρεί μέσα στους τρεις πρώτους μήνες. Ενημερωθείτε με μία συμβουλευτική επίσκεψη στο ιατρείο μας για την τεχνική που ταιριάζει σε εσάς και το κόστος της επέμβασης.

Ρινοπλαστική

Η ρινοπλαστική αποσκοπεί στη διόρθωση της αισθητικής εικόνας και της λειτουργίας της μύτης.
Η θέση της ρινός την καθιστά ως ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του προσώπου. Δυσμορφίες όπως έντονος ρινικός ήβος, πτωτική ή ογκόμορφη κορυφή ρινός και παρεκτόπιση ρινικής πυραμίδας ή ένα στραβό διάφραγμα διορθώνονται με κατάλληλες χειρουργικές τεχνικές υπό γενική αναισθησία. Η τομή συνήθως τοποθετείται στη στυλίδα και εσωτερικά των ρωθώνων.

Το οίδημα στη γύρω περιοχή μπορεί να διαρκέσει και 6μήνες ειδικά αν χρειαστεί να γίνουν οστεοτομίες ενώ ο πόνος ελέγχεται με παυσίπονα. Η επέμβαση είναι ιδιαίτερα απαιτητική καθώς πέρα από το αισθητικό αποτέλεσμα πρέπει να διατηρηθεί αν όχι να βελτιωθεί και η ανατομία της περιοχής. Για αυτό το λόγο χρειάζεται πολύ καλή ενημέρωση του ασθενούς πριν από αυτή.
Image

Ρυτιδοπλαστική προσώπου

Image
Tο γνωστό σε όλους μας λίφτινγκ.
Είναι η χειρουργική επέμβαση που διορθώνει τη χαλάρωση του προσώπου και του λαιμού που υφίσταται το δέρμα με την πάροδο του χρόνου και ταυτόχρονα αποκαθιστά τους όγκους του. Οι περιοχές που παρεμβαίνουμε στο face lift είναι η ρινοπαρειακή, η κροταφική, των ζυγωματικών, στο περίγραμμα και στο λαιμό.

Ρυτιδοπλαστική λαιμού (necklift)

Η επέμβαση του facelift διαρκεί από τρεις έως πέντε ώρες οι ασθενείς μένουν στο νοσοκομείο ένα βράδυ.
Η επέμβαση πραγματοποιείται στην κλινική μας με γενική αναισθησία ή μέθη. Οι τομές του παραδοσιακού neck lift ξεκινούν μπροστά από τους κροτάφους και τις φαβορίτες, συνεχίζουν μπροστά και γύρω από το αυτί και τελειώνουν στο τριχωτό πίσω από το αυτί. Αφαιρείται η περίσσεια δέρματος και καθηλώνεται το μυώδες πλάτυσμα και οι περιτονίες για να διορθωθεί το περίγραμμα της γνάθου και του λαιμού. Για την καλύτερη διόρθωση των μυών του λαιμού και του ‘προγουλιού’ με λιποαναρρόφηση, μπορεί να χρειαστεί μία επιπλέον μικρή τομή κάτω από το πηγούνι.
Image

Πλαστική άνω χείλους

Image

Bullhorn lip lift

Περιλαμβάνει μια μικρή δερματική εκτομή στη βάση της ρινός με σκοπό τη μείωση της ρινοχειλικής απόστασης
Η παρέμβαση του Lip Lift ενδείκνυται και για γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας με έντονη ρυτίδωση και ατροφία του άνω χείλους. Με την τεχνική αυτή και την επιμελή κινητοποίηση των ιστών εξαφανίζονται όλες οι ρυτίδες ηλικίας και η υφή ατροφίας του δέρματος. Γι’ αυτόν το λόγο το ‘Lip Lift’ έχει χαρακτηριστεί και το αντιγηραντικό lifting του άνω χείλους.

Βελτίωση οβάλ προσώπου

Βuccal fat pad

Το buccal fat pad είναι ένα διαμέρισμα λίπους, το οποίο βρίσκεται στα μάγουλα αρκετά βαθιά και επεκτείνεται μέχρι τους κροτάφους
Η αφαίρεσή του μειώνει τα διογκωμένα μάγουλα και δημιουργεί «κόψιμο» σε αυτά. Επειδή η ποσότητα του είναι μεγαλύτερη από το υποδόριο λίπος, έχει τη δυνατότητα να δώσει ακόμα μεγαλύτερη εσοχή στα μάγουλα. Για το λόγο αυτό η αφαίρεση του γίνεται μέσα από το στόμα, με μια μικρή οπή στο μέσα μέρος των παρειών, που κάνει ο πλαστικός χειρουργός.
Image

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας 2310 80 9265

Follow Us on instagram

Τηλεφωνο

2310 80 9265

follow us

Θα μας βρειτε

Θεσσαλονίκης 68,
Ωραιόκαστρο 570 13
Θεσσαλονίκη

Επικοινωνηστε

231 080 9265
info@aplastics.gr

ωραριο λειτουργιας

Δευτερά - Παρασκευή
09:00 - 21:00
Image