Θεσσαλονίκης 68

Ωραιοκαστρο

Τηλέφωνο

2310 80 9265

Email

info@aplastics.gr

Θεραπεία με βοτουλινική τοξίνη (Dysport, Botox)

Ρυτίδωση μετώπου, μεσοφρύου, πόδι χήνας, υπεριδρωσία μασχάλης, παλαμών, πελμάτων

Χρειάζεστε τις υπηρεσίες μας;

Image

Θεραπείες Botox

Το Botox είναι η δημοφιλέστερη θεραπεία για τις ρυτίδες έκφρασης του μετώπου, του λαιμού, του μεσόφρυου και για το “πόδι της χήνας”. Με τη σωστή χρήση του φαρμάκου από τους εξειδικευμένους Πλαστικούς Χειρουργούς της κλινικής A Plastics, αποφεύγονται τα ατυχή αποτελέσματα της θεραπείας τύπου frozen face(παγωμένη έκφραση).

Η εφαρμογή γίνεται με τη χρήση μιας μικροσκοπικής βελόνας και η όλη διαδικασία διαρκεί περίπου 10 λεπτά. Η θεραπεία είναι πολύ δημοφιλής σε όλες τις ηλικίες.

Είναι πιθανό να χρειαστούν συμπληρωματικές εγχύσεις 15 ημέρες μετά την αρχική έγχυση. Επειδή η χορηγούμενη ποσότητα είναι μικρή, δεν υπάρχει παρά μόνο τοπική απορρόφηση και σπάνια μπορεί να εμφανισθεί πρήξιμο από την ένεση ή ασυμμετρία που υποχωρεί το πολύ σε ένα μήνα.
Image

Ρυτίδες που εξαλείφονται με το Botox/Dysport

ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΦΡΥΔΙΑ

ΡΥΤΙΔΕΣ ΣΤΟ ΑΝΩ ΧΕΙΛΟΣ

ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ

ΡΥΤΙΔΕΣ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ

Image
Υπεριδρωσία μασχάλης, παλαμών, πελμάτων
Υπεριδρωσία είναι η παθολογική υπερβολική έκκριση ιδρώτα (εφίδρωση) από τους εκκρινείς ιδρωτοποιούς αδένες. Τέτοια υπερβολική εφίδρωση μασχαλών, παλαμών ή πελμάτων εμφανίζει περίπου το 3% του πληθυσμού.

Η υπεριδρωσία διακρίνεται σε πρωτοπαθή και δευτεροπαθή. Η πρώτη οφείλεται σε δυσλειτουργία του συμπαθητικού νευρικού συστήματος, είναι συνήθως εστιακή και μπορεί να υπάρχει γενετική προδιάθεση. Η δευτεροπαθής οφείλεται σε ενδοκρινικές, μεταβολικές ή άλλες διαταραχές και συνηθέστατα είναι γενικευμένη, δηλαδή αφορα την οσφύ, το στήθος, το μέτωπο, τον αυχένα και άλλες περιοχές.

Η botox θεραπεία της υπεριδρωσίας είναι ιδανική μέθοδος για όλες τις μορφές υπεριδρωσίας. Ειδικά για την υπεριδρωσία παλαμών και πελμάτων είναι ίσως η πιο απλή, ασφαλής και σύντομη λύση.  Η θεραπεία είναι επίσης αποτελεσματική και σε υπεριδρωσία προσώπου και άλλων περιοχών.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας 2310 80 9265

Follow Us on instagram

Τηλεφωνο

2310 80 9265

follow us

Θα μας βρειτε

Θεσσαλονίκης 68,
Ωραιόκαστρο 570 13
Θεσσαλονίκη

Επικοινωνηστε

231 080 9265
info@aplastics.gr

ωραριο λειτουργιας

Δευτερά - Παρασκευή
09:00 - 21:00
Image