Θεσσαλονίκης 68

Ωραιοκαστρο

Τηλέφωνο

2310 80 9265

Email

info@aplastics.gr

Ενέσιμη μεσοθεραπεία

Ενέσιμη μεσοθεραπεία προσώπου, λαιμού, σώματος

Χρειάζεστε τις υπηρεσίες μας;

Αυτόλογη μεσοθεραπεία πλάσματος

PRP (vampire lift)

Είναι η τελευταία εξέλιξη στον τομέα της αντιγήρανσης και γίνεται με συστατικά που προέρχονται από τον ίδιο μας τον οργανισμό.
Η αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP, μπορεί να συνδυαστεί με και να εμπλουτιστεί με συστατικά όπως το Υαλουρονικό Οξύ, οι βιταμίνες και τα αντιγηραντικά στοιχεία. Ο συνδυασμός αυτός είναι γνωστός ως Vampire Face Lift ακριβώσ γιατί τα αποτελέσματα είναι παρόμοια με αυτά του χειρουργικού Face Lift.
Image

ΑΥΤΟΛΟΓΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΩΜΑΤΟΣ

Συχνές Ερωτήσεις

Ποια είναι τα αποτελέσματα;
Το δέρμα γίνεται πιό λαμπερό και ξεκούραστο, οι πόροι κλείνουν, οι ουλές της ακμής βελτιώνονται πολύ και το πρόσωπο παρουσιάζει μια ανόρθωση λόγω της σύσφιξης του δέρματος και του περιγράμματος. Βοηθάει επίσης προάγοντας την παραγωγή Κολλαγόνου και Ελαστίνης του δέρματος επιταχύνοντας έτσι την ανάπλαση του δέρματος με φυσικούς τρόπους. Είναι η μοναδική θεραπεία Πλαστικής Χειρουργικής αυτή τη στιγμή που κάνει χρήση των Βλαστοκυττάρων.
Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;
Χρειάζονται από μία εώς 2 συνεδρίες με μεσοδιάστημα 3-6 μηνών ανάλογα με την περίπτωση. Τα αποτελέσματα διαρκούν από 6 μήνες εώς και ένα χρόνο. Θα συζητήσετε με τους ιατρούς της Α Plastics τι ακριβώς επιθυμείτε και εκείνοι θα σας προτείνουν με βάση τις δικές σας ανάγκες και το κοινωνικό σας προφιλ, ένα θεραπευτικό πρωτόκολλο που θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Microbotox λαιμού

Lifting Λαιμού | A Plastics

Nefertiti lift

Eνέσιμη τεχνική, η οποία επανακαθορίζει τις κομψές γραμμές του σαγονιού και του λαιμού
Καθώς μεγαλώνουμε, οι επιδράσεις της βαρύτητας, η γενετική κληρονομικότητα καθώς και το περιβάλλον προκαλούν χαλάρωση στο δέρμα (χάνοντας την ελαστικότητα του) , το λίπος του προσώπου σιγά – σιγά αποδομείται και το εναπομένων «μετατοπίζεται» προς τα κάτω. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, η δομή των οστών του κατώτερου προσώπου να γίνεται λιγότερο ορατή και να χάνεται το τεντωμένο νεανικό περίγραμμα του.

MICROBOTOX ΛΑΙΜΟΥ

Συχνές Ερωτήσεις

Τι πετυχαίνουμε με το Nefertiti-Botox;
- Μειώνονται οι οριζόντιες ρυτίδες του λαιμού.
- Μειώνεται η χαλάρωση του δέρματος που εμφανίζεται πάνω στους μύες.
- Απαλύνει τις γραμμές «μαριονέτας –πικρίας.
- Ανασηκώνει τις γωνίες του στόματος.
- Βελτιώνει και επαναπροσδιορίζει το σχήμα του προσώπου τονίζοντας το περίγραμμα.
Τι είναι το Nefertiti-Botox;
Είναι μία ενέσιμη τεχνική, η οποία επανακαθορίζει τις κομψές γραμμές του σαγονιού και του λαιμού, κάνοντας το κάτω μέρος του προσώπου να φαίνεται νεανικότερο και πιο όμορφο, χωρίς χειρουργική επέμβαση και χρόνο αποκατάστασης. Καθώς μεγαλώνουμε, οι επιδράσεις της βαρύτητας, η γενετική κληρονομικότητα καθώς και το περιβάλλον προκαλούν χαλάρωση στο δέρμα (χάνοντας την ελαστικότητα του) , το λίπος του προσώπου σιγά – σιγά αποδομείται και το εναπομένων «μετατοπίζεται» προς τα κάτω. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, η δομή των οστών του κατώτερου προσώπου να γίνεται λιγότερο ορατή και να χάνεται το τεντωμένο νεανικό περίγραμμα του. Επομένως η απώλεια του ορισμού του σαγονιού και η επίδοση όλης της περιοχής της κάτω γνάθου καθώς και η χαλάρωση του λαιμού είναι σημαντικά χαρακτηριστικά γήρανσης του προσώπου.

Μεσοθεραπεία υαλουρονικού σε συνδυασμό με βοτουλινική τοξίνη

Η Βοτουλινική τοξίνη και το Υαλουρονικό οξύ αποτελούν τις πιο δημοφιλείς θεραπείες αντιγήρανσης
Η Βοτουλινική τοξίνη μειώνει την υπερδραστηριότητα των μιμικών μυών και χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση και πρόληψη των ρυτίδων έκφρασης του προσώπου κυρίως, αλλά και του λαιμού. To Υαλουρονικό επαναφέρει τον χαμένο όγκο του προσώπου με αποτέλεσμα ανόρθωση και προβολή των χαρακτηριστικών και αποκατάσταση του περιγράμματος. Επίσης μπορεί να μειώσει ή να εξαλείψει τις πτυχές και τις ρυτίδες που εμφανίζονται με το πέρασμα της ηλικίας στο πρόσωπο.
Μεσοθεραπεία | A Plastics

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟΥ & ΒΟΤΟΥΛΙΚΗΣ ΤΟΞΙΝΗΣ

Συχνές Ερωτήσεις

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα
- Έχουν συμπληρωματικό τρόπο δράσης
- Το αισθητικό αποτέλεσμα είναι ανώτερο σε σύγκριση με την εφαρμογή της κάθε μιας θεραπείας χωριστά
- Αυξάνεται η διάρκεια του αποτελέσματος όταν γίνεται ο συνδυασμός
- Μειώνεται η ποσότητα
- Υαλουρονικού οξέος που χρειάζεται για την θεραπεία και αυξάνονται τα μεσοδιαστήματα θεραπείας με βοτουλινική τοξίνη όταν συνδυαστούν
- Το αποτέλεσμα δίνει μεγάλη ικανοποίηση στον ασθενή και αυξημένο αίσθημα αυτοεκτίμησης
Υπάρχει χρόνος αποθεραπείας;
Όχι, γιατί δεν υπάρχουν σημάδια από τη θεραπεία και το άτομο μπορεί να επιστρέψει άμεσα στις καθημερινές του δραστηριότητες.

Microneedling (dermapen)

Image
Ελάχιστα επεμβατική θεραπεία που πραγματοποιείται με τη χρήση μια συσκευής που έχει μικροσκοπικές βελόνες
Οι μικροσκοπικές αυτές βελόνες προκαλούν έναν ελεγχόμενο μικροτραυματισμό στις επιφανειακές στιβάδες του δέρματος, ενεργοποιώντας την απελευθέρωση αυξητικών παραγόντων που στη συνέχεια προάγουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων του δέρματος και τη δημιουργία νέων τριχοειδών αγγείων, χωρίς να προκαλείται ουλή.

MICRONEEDLING (DERMAPEN)

Συχνές Ερωτήσεις

Πώς δρά το needling;
Η θεραπεία βασίζεται στις εξαιρετικά μικρές βελόνες που διαπερνούν την επιδερμίδα και προκαλούν μικροσκοπικές οπές στα αιμοφόρα αγγεία που βρίσκονται ακριβώς κάτω από την επιφάνεια του δέρματος. Ως επακόλουθο της δράσης αυτής είναι η απελευθέρωση αυξητικών παραγόντων από τα αιμοπετάλια του αίματος και η ενεργοποιήση των μηχανισμών επούλωσης του δέρματος χωρίς όμως να δημιουργείται ουλή. Ο λόγος που δεν δημιουργείται ουλή είναι ότι οι βελόνες των συσκευών που χρησιμοποιούνται για τις θεραπείες needling είναι τόσο λεπτές που το δέρμα ουσιαστικά παραμένει ανέπαφο κατά τη θεραπεία
Τι να περιμένω μετά τη θεραπεία;
Αμέσως μετά τη θεραπεία το δέρμα είναι κόκκινο και μπορεί να εμφανίζει στικτή αιμορραγία που όμως σταματά αμέσως. Οι μικρονυγμοί που προκλήθηκαν από τη θεραπεία επουλώνονται μέσα σε 24 ώρες, ενώ η ερυθρότητα μπορεί να διαρκέσει από 12 εώς 48 ώρες ανάλογα με το βάθος της θεραπείας. Δεν απαιτείται κάποια ιδιαίτερη φροντίδα μετά τη θεραπεία, απλώς συνιστάται η αποφυγή εφαρμογής καλλυντικών και έκθεσης στον ήλιο για 24-48 ώρες ώστε να μην προκληθούν ερεθισμοί. Τα αποτέλεσματα της θεραπείας γίνονται αντιληπτά μετά από 7-10 μέρες και διαρκούν αρκετούς μήνες.

Ενέσιμη λιπόλυση

Είναι κατάλληλη για άντρες και γυναίκες και είναι μία απόλυτα ασφαλής μη χειρουργική επέμβαση
Στοχεύει σε όλες τις προβληματικές περιοχές που συσσωρεύουν περιττό λίπος. Στην διαδικασία, χρησιμοποιούμε ένα οξύ που παράγει ο ίδιος ο οργανισμός μας για την καύση λίπους, για τον ίδιο ακριβώς σκοπό.

Το υλικό αυτό εγχέεται εντός του λιπώδους ιστού υποδόρια, χρησιμοποιώντας εύκαμπτες και λεπτές βελόνες. Η θεραπεία είναι σχεδόν ανώδυνη, ενώ μπορούμε να ελαχιστοποιήσουμε τον πόνο απλά με τη χρήση μιας ειδικής κρέμας τοπικής αναισθησίας.
Image

ΕΝΕΣΙΜΗ ΛΥΠΟΛΙΣΗ

Συχνές Ερωτήσεις

Περιοχές που εφαρμόζεται η ενέσιμη λιποδιάλυση
Αρκετές φορές η διατροφή και η σωματική άσκηση δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά το τοπικό λίπος. Η ενέσεις λιποδιάλυσης Aqualyx δρουν τοπικά κολλώντας στα λιποκύτταρα, απελευθερώνονται οξέα και το λίπος εξαφανίζεται. Η θεραπεία αυτή μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος. Αναλυτικότερα μπορεί να διαλύσει το τοπικό λίπος σε:

- Διπλοσάγονο & Προγούλι
- Γλουτούς & Εσωτερικά των μηρών
- Γοφούς & Γόνατα
- Μέση & Κοιλιά
- Χέρια
- Λιπομαστία & Ψευδο-γυναικομαστία
Τι πρέπει να περιμένω μετά την θεραπεία;
Στην περιοχή που έγινε η θεραπεία θα υπάρχει μια συνολική ερυθρότητα. Πιθανότατα να εμφανιστούν εκχυμώσεις στα σημεία από τα οποία εγχύθηκε το σκεύασμα. Σε κάποιες περιπτώσεις παρατηρείται ελαφρύς πόνος ή αίσθημα βάρους σαν πιάσιμο.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας 2310 80 9265

Follow Us on instagram

Τηλεφωνο

2310 80 9265

follow us

Θα μας βρειτε

Θεσσαλονίκης 68,
Ωραιόκαστρο 570 13
Θεσσαλονίκη

Επικοινωνηστε

231 080 9265
info@aplastics.gr

ωραριο λειτουργιας

Δευτερά - Παρασκευή
09:00 - 21:00
Image