Θεσσαλονίκης 68

Ωραιοκαστρο

Τηλέφωνο

2310 80 9265

Email

info@aplastics.gr

Νήματα ανόρθωσης

Νήματα ανόρθωσης με άγκυρες (cog), νήματα αποκατάστασης όγκου προσώπου και ανόρθωσης (pdo)

Χρειάζεστε τις υπηρεσίες μας;

Image
Νήματα προσώπου

Τα νήματα προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα συγκριτικά με άλλες θεραπείες. Τα κυριότερα είναι η παροχή άμεσης ικανοποίησης, η μικρή διάρκεια της θεραπείας και η απουσία ανάγκης για αποχή από την εργασία και τις κοινωνικές υποχρεώσεις.

Τα νήματα είναι μια θεραπεία που προτιμάται από ανθρώπους ηλικίας 35-55 ετών χωρίς μεγάλη δερματική χαλάρωση. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι μεγαλύτεροι δεν μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν. Αποτελεί μια εξαιρετική λύση για όσους δεν επιθυμούν ή δεν μπορούν για ιατρικούς λόγους να υποβληθούν σε μια επεμβατική διαδικασία που πραγματοποιείται με ολική αναισθησία.

Στην κατηγορία του αναίμακτου λίφτινγκ, τα νήματα προσώπου προσφέρουν μια νέα εναλλακτική τεχνική, η οποία αποσκοπεί στη διόρθωση της χαλάρωσης των μαλακών ιστών, κυρίως του λίπους και των μυών.
Νήματα ανόρθωσης

PDO

ΝΗΜΑΤΑ PDO

νήματα αποκατάστασης όγκου προσώπου και ανόρθωσης

 • Tο lifting με νήματα PDO είναι μια καινοτόμος και ασφαλής μέθοδος που μειώνει τη χαλάρωση του προσώπου και σώματος χωρίς επέμβαση ενώ είναι 100% βιο-απορροφήσιμα.
 • σχηματίζουν ένα υποστηρικτικό πλέγμα που ανορθώνει και υποστηρίζει τους ιστούς του προσώπου και του σώματος.
 • Αποτελούν μια εξαιρετική εναλλακτική για άτομα που έχουν ήπια ή μέτρια χαλάρωση ή δεν επιθυμούν να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση.
 • Απορροφούνται – διαλύονται από τον οργανισμό με υδρολυτική διαδικασία προς νερό και διοξείδιο του άνθρακα με πολύ προβλέψιμο ρυθμό και τρόπο.
 • Κάθε βελόνα φέρει ένα νήμα και με την απλή εισαγωγή της στο δέρμα και την αφαίρεση της, το νήμα μένει στη θέση που έχουμε προκαθορίσει.
 • Σε ηλικίες από 30 έτη και πάνω, σε άτομα των οποίων το δέρμα χρειάζεται στήριξη και σύσφιξη.
 • Τα συνηθισμένα σημεία του σώματος που εφαρμόζεται η θεραπεία είναι στο πρόσωπο,(οβάλ, ρινοπαρειακές, ζυγωματικά, πόδι χήνας, μέτωπο, μεσόφρυο), στο λαιμό, στην κοιλιακή χώρα, στους γλουτούς, στους μηρούς, στους βραχίονες, πλάτη και στήθος.

COG

ΝΗΜΑΤΑ COG

Νήματα ανόρθωσης με άγκυρες

 • Βρίσκουν εφαρμογή στην βελτίωση της χαλάρωσης του οβάλ του προσώπου, στην ανάρτηση της περιοχής των ζυγωματικών, της περιοχής του υπεροφρύου, στην σύσφιξη και lifting λαιμού.
 • Υπάρχουν διάφορες κατηγορίες νημάτων ανάρτησης λιγότερο ή περισσότερο επεμβατικά και διαφορετικού κόστους.
 • Τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα, είναι τα νήματα ειδικής κατασκευής με αγκαθάκια και άγκιστρα τα οποία βρίσκονται μέσα σε κοίλες βελόνες ή κάνουλες.
 • η βελόνα ακολουθεί πορεία μέχρι την περιοχή της χαλάρωσης, κάτω από το δέρμα, εν συνεχεία αφαιρείται η βελόνα και το νήμα αγκιστρώνεται στο δέρμα το οποίο τραβά και ανασηκώνει μέχρι να βελτιωθεί σε σημαντικό βαθμό η χαλάρωση.
 • Εν συνεχεία κόβουμε το νήμα, το οποίο παραμένει κάτω από το δέρμα όπου και απορροφάται σε 2-2,5 μήνες. Κατά την απορρόφηση σχηματίζεται κολλαγόνο το οποίο βελτιώνει ακόμη περισσότερο την περιοχή της χαλάρωσης
 • Συνήθως το αποτέλεσμα εμφανίζεται άμεσα και συνεχίζει να βελτιώνεται όλο και περισσότερο όπως απορροφούνται τα νήματα και σχηματίζεται το κολλαγόνο.
 • Ενδεχομένως σε κάποια περιστατικά, κατά την τοποθέτηση των νημάτων να υπάρξουν μικροί τραυματισμοί αγγείων και να δημιουργηθούν μικροί μώλωπες που υποχωρούν σε μια έως δύο ημέρες.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας 2310 80 9265

Follow Us on instagram

Τηλεφωνο

2310 80 9265

follow us

Θα μας βρειτε

Θεσσαλονίκης 68,
Ωραιόκαστρο 570 13
Θεσσαλονίκη

Επικοινωνηστε

231 080 9265
info@aplastics.gr

ωραριο λειτουργιας

Δευτερά - Παρασκευή
09:00 - 21:00
Image