Θεσσαλονίκης 68

Ωραιοκαστρο

Τηλέφωνο

2310 80 9265

Email

info@aplastics.gr

Χειρουργικές Επεμβάσεις Δέρματος

Ενέσιμη μεσοθεραπεία προσώπου, λαιμού, σώματος

Χρειάζεστε τις υπηρεσίες μας;

Αφαίρεση δερματικών σπίλων με τοπική αναισθησία

Η αφαίρεση ενός σπίλου γίνεται με τοπική αναισθησία, είτε χειρουργικά είτε με τη βοήθεια του laser
Στην περίπτωση της χειρουργικής αφαίρεσης με νυστέρι τοποθετούνται ράμματα τα οποία αφαιρούνται σε μερικές ημέρες, ανάλογα με την περιοχή. Η περιοχή πρέπει να προστατεύεται από το νερό μέχρι την αφαίρεση των ραμμάτων. Το σημάδι από την επέμβαση είναι στην αρχή εμφανές, με την πάροδο όμως του χρόνου γίνεται πιο αχνό και η ουλή βελτιώνεται σημαντικά.


Επειδή κάποιες φορές μπορεί να υποκρύπτεται κάποια κακοήθης βλάβη, το δερματικό παρασκεύασμα που προκύπτει από την αφαίρεση αποστέλλεται για ιστολογική εξέταση σε ειδικό ιατρό-παθολογοανατόμο.
Image

Αφαίρεση κυστικών κ υποδόριων μορφωμάτων

Image
Τις περισσότερες φορές οι δερματικές κύστες είναι ασυμπτωματικές.
Η θεραπεία των δερματικών κύστεων είναι η χειρουργική τους αφαίρεση. Είτε για λόγους αισθητικούς είτε για να αποφύγουμε τις δυσάρεστες επιπλοκές από την διαπύηση μιας κύστης συνήθως προτείνεται η χειρουργική τους αφαίρεση. Η επέμβαση πραγματοποιείται στο ιατρείο υπό τοπική αναισθησία και έχει μικρό κόστος καθώς αποφεύγεται η επιβάρυνση της κλινικής. Για την εκτομή της κύστης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και το λέιζερ CO2 για καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα. Το CO2 laser αφήνει ελάχιστη ουλή και η επούλωση του τραύματος είναι τις περισσότερες φορές άριστη.

Αφαίρεση δερματικών καρκινωμάτων

Η πρόγνωση είναι τόσο καλύτερη όσο νωρίτερα ανιχνευθεί και αντιμετωπιστεί.
Η θεραπεία εξαρτάται, μεταξύ άλλων, από την εξάπλωση του όγκου. Η τυπική θεραπεία είναι η πλήρης χειρουργική αφαίρεση. Εάν δεν είναι δυνατόν, για παράδειγμα επειδή ο όγκος είναι πολύ μεγάλος ή δυσμενής, ή ο ασθενής βρίσκεται σε κακή γενική κατάσταση που καθιστά αδύνατη τη λειτουργία, συνιστάται θεραπεία με ακτινοθεραπεία. Εάν δεν ήταν εφικτή η αφαίρεση ολόκληρου του καρκινικού ιστού κατά τη διάρκεια της επέμβασης ή εάν εμπλέκονται περισσότεροι από τρεις λεμφαδένες, συνιστάται υποστηρικτική, ανοσοενισχυτική ακτινοθεραπεία μετά την επέμβαση.
Image

Διαθερμοπηξία δερματικών βλαβών

Image
Με τις συσκευές διαθερμοπηξίας επιτυγχάνουμε τη θερμική καταστροφή επιλεγμένων βλαβών, με τη βοήθεια ηλεκτρικού ρεύματος.
Η θεραπευτική αυτή μέθοδος, συνήθως χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση καλοήθων βλαβών του δέρματος, όπως θηλώματα, κονδυλώματα, σμηγματορροϊκές υπερκερατώσεις, μολυσματική τέρμινθος κτλ.

Πριν την εφαρμογή της διαθερμοπηξίας, εφαρμόζεται τοπικό αναισθητικό με τη μορφή κρέμας ή με τοπική έγχυση, που καθιστά τη διαδικασία ανώδυνη.

Συνήθως, η θεραπεία είναι άμεση και μία συνεδρία είναι αρκετή. Η διαθερμοπηξία είναι μια ευρέως διαδεδομένη μέθοδος που έχει καταξιωθεί στη δερματολογική πρακτική για την αντιμετώπιση διαφόρων δερματικών βλαβών.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας 2310 80 9265

Follow Us on instagram

Τηλεφωνο

2310 80 9265

follow us

Θα μας βρειτε

Θεσσαλονίκης 68,
Ωραιόκαστρο 570 13
Θεσσαλονίκη

Επικοινωνηστε

231 080 9265
info@aplastics.gr

ωραριο λειτουργιας

Δευτερά - Παρασκευή
09:00 - 21:00
Image