Θεσσαλονίκης 68

Ωραιοκαστρο

Τηλέφωνο

2310 80 9265

Email

info@aplastics.gr

Παιδιατρική πλαστική χειρουργική

Μια φυσιολογική ζωή, για κάθε παιδί…

Χρειάζεστε τις υπηρεσίες μας;

Ωτοπλαστική

Η πιο συχνή ωτοπλαστική επέμβαση είναι η πλαστική διόρθωσης πεταχτών αυτιών (αφεστώτων ώτων).
Σκοπός λοιπόν αυτής της ωτοπλαστικής (πλαστική αυτιών) είναι να δημιουργηθεί χειρουργικά η ανθέλικα του αυτιού, όταν αυτή απουσιάζει εκ γενετής ή στην άλλη περίπτωση της παρουσίας υπερτροφικής κόγχης στο πτερύγιο, να πραγματοποιηθεί ελάττωση του μεγέθους της κόγχης, με τεχνική αφαίρεσης τμήματος χόνδρου της κόγχης. Mε το σχηματισμό ανθέλικας, ή με σμίκρυνση της κόγχης, παύει πλέον το πτερύγιο να υφίσταται και το αυτί παίρνει την κανονική του μορφή και θέση ως προς το κεφάλι. Πόνος στην ωτοπλαστική δεν παρατηρείται, ούτε κατά τη διάρκειά της επέμβασης, ούτε μετεγχειρητικά.
Image

Συγγενής σπιλομελανοκυτταρικός σπίλος

Image

Nefertiti lift

Μελαχρωματική βλάβη του δέρματος που εμφανίζεται συνήθως με τη γέννηση ή σπανίως εβδομάδες ή μήνες μετά.
Για τους μικρούς σπίλους, η χειρουργική αφαίρεση και η συρραφή του τραύματος είναι συνήθως αρκετές. Για τους μεγαλύτερους, η χειρουργική θεραπεία εξατομικεύεται και εξαρτάται από το μέγεθος, τη θέση και το βάθος.

Serial αφαίρεση, διατατήρες δέρματος (τα γνωστά μπαλονάκια), μοσχεύματα δέρματος, καλλιέργειες δέρματος – κερατινοκύτταρα, όλα έχουν θέση στη χειρουργική θεραπεία. Το χημικό peeling με παράγωγα φαινόλης χρησιμοποιείται για ελαφρύτερου χρώματος σπίλους, πλην όμως θεωρούνται τοξικά για την καρδιά και τους νεφρούς και πρέπει να εφαρμόζονται με μεγάλη προσοχή.

Συνδακτυλία

Μία από τις συχνότερες συγγενείς διαταραχές διάπλασης του χεριού
Η θεραπεία της συνδακτυλίας είναι χειρουργική και προτείνεται να γίνεται σε ηλικία 12-18 μηνών, ή και ακόμη νωρίτερα όταν συμμετέχει ο αντίχειρας. Στην μικρή αυτή ηλικία, για την επέμβαση απαιτείται γενική αναισθησία. Γίνεται διαχωρισμός των ενωμένων δακτύλων ενώ συχνά χρησιμοποιούνται δερματικά μοσχεύματα για την ασφαλέστερη κάλυψή τους. Προτείνεται παραμονή του παιδιού στην κλινική για μερικές ώρες ή ένα βράδυ.
Image

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας 2310 80 9265

Follow Us on instagram

Τηλεφωνο

2310 80 9265

follow us

Θα μας βρειτε

Θεσσαλονίκης 68,
Ωραιόκαστρο 570 13
Θεσσαλονίκη

Επικοινωνηστε

231 080 9265
info@aplastics.gr

ωραριο λειτουργιας

Δευτερά - Παρασκευή
09:00 - 21:00
Image